Duo massage

Een duo massage is ook mogelijk. Jullie worden in dezelfde ruimte gemasseerd en wij bezorgen jullie een zalig en ontspannend gevoel. Een 60 minuten durende massage met op de achtergrond  aangepaste zachte muziek doet je volledig relax en zen van tafel komen. Achteraf kan je nog even nagenieten bij een glaasje cava of vers fruitsap.

Een duo massage is ook een perfekt cadeau om iemand te verrassen.

prijs voor 2 : 120 euro (75 min)

Japanse hoofd-, nek- en schoudermassage

De Japanse hoofdmassage behandelt de drukpunten en meridianen. Door deze punten te stimuleren breng je terug het lichaam in balans. Deze massages werkt op de spieren en heft blokkades op. Dit is een massage waarbij hoofd, gelaat, schouders, nek en bovenrug wordt behandeld. Werkt anti-stress, verhoogt de vitaliteit, geeft een jeugdige uitstraling, gezonde huidskleur, verbeterde bloedcirculatie en energiedoorstroming.

Prijs : 45 euro (+/- 45 min)

Bellabaci cupping massage

Deze nieuwe behandeling heeft een helende en ontspannende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar de stagnerende spieren en huid. De cups trekken de huid vacuum maar wij laten de cups niet staan en masseren ermee. Ideaal ook voor sporters!!!

prijs :

cupping lichaamsmassage: 60 euro (75 min)

cupping rug, schouder en nek: 30 euro (30 min)

cupping benen: 45 euro (50 min)

Hot stone massage

De toe te passen stenen zijn meestal van basalt. Basalt is een hard vulkanisch gesteente die warmte goed kan vasthouden. Er wordt eerst met de handen gemasseerd alvorens over te gaan met de stenen. Die worden dan op bepaalde plaatsen geplaatst zoals de rug en handen etc. De masseur neemt dan enkele stenen in de hand om de spieren te bewerken. Door de warmte ontspannen de spieren en treed er pijnvermindering op. Afvalstoffen worden verwijderd en het lichaam kan ontgiften.

prijs : 60 euro (75 min)

Zweedse massage

De zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevormen. Bij deze massage wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de handen.

De zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting. Een goede doorbloeding en zelfherstellend vermogen zijn na ontspanning het grootste doel.

prijs : 50 euro (60 min)

Vlindermassage

Een vlindermassage is een trage eenvoudige, zachte en subtiele repetitieve massage die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar herstelt ook evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit om blokkades en spanningen los te laten. De vlindermassage bestaat uit een cyclische strijking en een zeer lichte aanraking. Deze beweging wordt continu herhaald. De zachte aanraking en het repetitieve karakter zorgt voor een diepe ontspanning. Deze massage wordt voornamelijk op de rug toegepast maar kan uitgebreid worden over het volledige lichaam.

prijs : 

vlinder rug: 25 euro (30 min)

vlinder lichaam: 60euro (90 min)