FeelZen / Fit&Zen

Lokerenbaan 114/6  - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

FeelZen / Fit&Zen

Lokerenbaan 114/6  - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

Over Peter De Wolf

Het verhaal &  motivatie van Peter Wolf

 

Mijn naam is Peter De Wolf en ik run samen met mijn echtgenoot, Inge Tackaert,  FeelZen/Fit&Zen. 

Reeds op jonge leeftijd was ik een  geboeid en gepassioneerd sportliefhebber. Ik had nooit gedacht dat ik er mijn beroep zou van maken.

Het was rond de periode 2015 - 2016 toen mijn echtegenote, omwille van gezondheidsredenen, een andere wending nam in het leven dat ik inzag dat de job die ik op dat moment deed niet hetgeen was om vol te houden tot mijn pensioen. 

Een aantal opleidingen - en uiteraard ervaring later - ben ik uitgegroeid tot een Personal Coach, vooral op gebied van bewegen en sporten.

Naast het sporten heb ik een aantal massage opleidingen gevolgd : sportmassage, Cupping massage, Hot-Stone & Relaxatiemassage.

Onze zaak FeelZen/Fit&Zen kan je vinden in Zele op de Lokerenbaan 114 op de bedrijfssite "De Spinnerij".

Wij geven stoelmassages, ergonomie, relaxatiemassages, Welzijn op het werk,  mindfullness & bewegen op het werk aan kantoren en bedrijven.

Je kan bij ons ook terecht voor sportmassages, relaxatiemassage, Hot Stone, Lavashellmassage, Cupping massage & duomassages.

Verder geef ik ook Personal Training en geef ik groepslessen : crossfit, bodyfit en keep fit voor senioren, yogirya en pilates.

Als sportmasseur werk ik samen met verschillende sportclubs.

Tot binnenkort,

- Peter De Wolf

 

Ik kijk er alvast naar uit u te coachen

Peter De Wolf

- Een aantal  referenties -