FeelZen / Fit&Zen

Lokerenbaan 114/6  - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

FeelZen / Fit&Zen

Lokerenbaan 114/6  - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

RELAXATIE MASSAGES

Een nieuwe trend binnen het bedrijf ..........

 

"Hippocrates nam waar dat de circulatie in de spier door massage wordt aangezet en zodoende de persoon tot grotere prestatie in staat is."Wat is de meerwaarde van een relaxatiemassage op het werk ?

De maatschappij is druk, druk, druk,... soms vergeten we tot rust te komen...

Na onze werkdag is het belangrijk om voor het gezin te zorgen. Daardoor zetten we onszelf op de allerlaatste plaats en is er een gebrek aan Me-time. Onze zelfzorg is belangrijk, wanneer we goed voor onszelf zorgen, zorgen we ook beter voor de ander.

Welke invloed heeft een relaxatiemassage op uw medewerker?

Veel meer dan je denkt, lees maar even mee:

Indirecte werking (als gevolg van de massage):

Reflectorische aard

De sensibele zenuwen worden geprikkels en hierdoor krijg je een motorische prikkel van de bloedvatwandjes, huidklieren, bindweefselcellen, bindeweefselvezels, spiervezels,... dit is buiten onze wil. hierdoor wordt het lichaam geprikkeld op een algehele verbetering van de levensprocessen.

Biochemische aard

Bij een aanhoudende prikkel ontwikkelen er zich in verhoogde mate stoffen die een bloedvat verwijdende werking hebben en die de bloedstroom verhogen, waardoor de huid rood kleurt en uiteindelijke een prikkeloverdracht naar de spieren wordt bevorderd.

Psychische aard

Door aanraking wordt de psychische toestand gunstig beïnvloed omdat vermoeidheidsgevoelens worden verminderd, het gevoel van fitheid bevorderd en de ontvanger een gevoel van lichamelijke en geestelijke ontspanning ondervindt door de aandacht van de ander. 

 

 

 

Welke massages bieden wij aan :

 

Rugmassage: de massage wordt enkel uitgevoerd op de rug. Door een verkeerde houding, te weinig beweging,... zijn er veel rugklachten. Een rugmassage kan wonderen doen om blokkades op te heffen.

 

Massage van de voeten & onderbenen: onderaan de voetzolen liggen alle organen. door een voetmassage kan dit gestimuleerd worden en zorgt voor een algemeen welzijn.

 

Massage van handen en onderarmen: aan onze handen zien we de eerste tekenen van veroudering. een deugddoende handmassage kan ons vinger- en polsgewrichten ontspannen.

 

Massage van nek & schouders : Deze korte massages kunnen een effect hebben op onze energiebanen die geblokkeerd kunnen raken door stress. Hoofdpijn, migraine, te veel piekeren, kunnen hierdoor verminderd worden.

 

Het doel van deze behandelingen is om het algemeen Welzijn van uw medewerkers te garanderen. Daar we verschillende combinaties kunnen aanbieden en op maat kunnen werken geven wij u graag een vrijblijvende offerte.