FeelZen / Fit&Zen

Lokerenbaan 114/6  - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

FeelZen / Fit&Zen

Lokerenbaan 114/6  - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

RELAXATIEMASSAGES

Hot Stone massage

Het masseren met hete stenen is al eeuwenoud. Al zolang de mens op aarde is worden stenen gebruikt voor massage. Door gebruik van warme basaltstenen ontspannen de spieren waardoor er eventuele pijnvermindering is helpt ook om afvalstoffen te verwijderen.

Een weldaad voor lichaam & geest.

Prijs: € 65,00 (volledig lichaam & gelaat 75’)

 

Cupping massage

Door middel van harde siliconen cups, die op het lichaam geplaatst worden word met een zuigkracht de huid naar omhoog gezogen. Deze massage kan zowel ontgiftend als Zen werken. Het is een helende massage waarbij de energiestroom opnieuw gestimuleerd wordt.

Prijs : € 60,00 (lichaam) - duurtijd 65'

Hoofd-, nek- & schoudermassage

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een oppervlakkige massage techniek. Deze massage heeft een zeer diep ontspannend effect. Ze werkt voornamelijk op de spieren. Deze oppervlakkige techniek heeft een heilzame werking, het doet ons piekeren zeer sterk verminderen. Je krijgt een algemeen gevoel van welbehagen.

Prijs : € 35 - duurtijd : 35'

 

Zweedse massage

De zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevormen. Bij deze massage wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de handen. De zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting. Een goede doorbloeding en zelfherstellend vermogen zijn na ontspanning het grootste doel.

Prijs : € 60,00 - duurtijd 60'

 

Duomassage

Een uniek, weldadig ontspannend & relaxerend moment voor jullie beiden. Tijdens deze massage worden jullie samen gemasseerd in dezelfde ruimte. Wij bezorgen jullie een gevoel van welbehagen. Je kan kiezen uit een ontspannende lichaamsmassage, Hot Stone, Cupping & kaarsenmassage.

Prijs: voor 2 personen (afhankelijk van de massage die je kiest de massageprijs x 2)

PROMOTIE VOOR JULI & AUGUSTUS - DUOMASSAGE AAN € 100,00

Wenst u een afpsraak te maken ?

Gelieve het contactformulier hieronder in te vullen of telefonisch : 0499/24 86 48

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Bericht*